Firma paza din Cluj, servicii profesionale de paza si protectie
Firma paza din Cluj, servicii profesionale de paza si protectie
Firma paza din Cluj, servicii profesionale de paza si protectie
Liliana Rat. Serviciile oferite de International Business Guard & Security

Servicii IBGS

SC International Business Guard & Security SRL asigura

 • Servicii de paza si protectie
  servicii de paza pentru toate categoriile de obiective, cu agenti instruiti, specializati pentru astfel de activitati si autorizati de organele abilitate. In functie de necesitatile concrete, agentii pot executa serviciul pe timp de zi, noapte sau non-stop, in incinta sau in afara obiectivului, in punctele vulnerabile
 • Servicii de transport valori
  securitatea obiectivelor detinatoare de valori (casierii, documente, proiecte etc.), precum si insotirea transporturilor de valori (numerar, obiecte pretioase, obiecte de arta, marfuri etc.) la destinatia ceruta.Acolo unde se impune, asigura agenti inarmati pentru insotirea unor astfel de transporturi.
 • Servicii de garda de corp
  servicii de paza pentru toate categoriile de obiective, cu agenti instruiti, specializati pentru astfel de activitati si autorizati de organele abilitate. In functie de necesitatile concrete, agentii pot executa serviciul pe timp de zi, noapte sau non-stop, in incinta sau in afara obiectivului, in punctele vulnerabile.
 • Servicii de interventie
  agenti specializati in interventii rapide cu dotarea corespunzatoare pentru situatii de urgenta.
 • Servicii de consultanta
  consultanta pentru identificarea solutiilor optime privind paza si protectia obiectivelor, analiza de risc si stabilirea dispozitivului propriu de paza cu personal specializat.
 • Servicii de asistenta
  asistenta de specialitate privind planul de paza, conceput pentru a raspunde necesitatilor concrete ale societatii beneficiare.
 • Servicii de instalare sisteme de alarmare impotriva efractiei
 • Servicii de modificare si intretinere sisteme de alarmare impotriva efractiei