Firma paza din Cluj, servicii profesionale de paza si protectie
Firma paza din Cluj, servicii profesionale de paza si protectie
Firma paza din Cluj, servicii profesionale de paza si protectie
Liliana Rat. Serviciile oferite de International Business Guard & Security

Evenimente

ROMANIAN SECURITY FAIR 2016
22-28 octombrie 2016

Evenimentul “Romanian Security Fair 2016” – Targ International de Securitate  organizat la Bucuresti in perioada 20-22 octombrie 2016 sub egida Asociatiei Romane pentru Tehnica de Securitate (A.R.T.S.) in calitate de Organizator si in parteneriat cu  ITS in calitate de Manager Eveniment  si ROMEXPO ca Partener Eveniment, a reunit cei mai importanti si activi jucatori pe piata nationala a tehnologiilor si serviciilor de securitate, dar si companii straine dornice sa ia contact cu firmele romanesti din domeniul securitatii, cu antreprenorii si Benficiarii din tara  noastra.

Astfel, la deshiderea evenimentului au participat reprezentanti ai I.G.P.R. Bucuresti (Inspectoratul General al Politiei Romane) si Presedintele A.R.T.S.  Domnul Liviu Mateescu.

Targul International de Securitate din Romania, anul acesta fiind la cea de-a  IV editie, este intotdeauna programat dupa Targul de Securitate de la Essen – Germania, ceea ce ofera posibilitatea si ocazia celor care nu au ajuns in Germania sa vada si sa intalneasca la Bucuresti marile companii de securitate dar si ultimele noutati din domeniul securitatii private.

De semenea, Targul de Securitate este locul unde se intalnesc specialistii cu beneficiarii, cu partenerii, cu competitorii din dommeniul securitatii si locul unde se fac parteneriate si se  stabileste increderea in generatia viitoare specifica  domeniului .

Totodata, targul este si o buna ocazie de planificare a strategiilor si a parteneriatelor viitoare, facilitand  astfel stabilirea de contacte intre mediul de business si mediul  atat privat cat si public.

Astfel “Romanian Security fair 2016”  si-a castigat titlul de evenimentul major de marketing  al ultimilor 2 ani, incercand prin organizatorii sai sa ridice nivelul de calitate al evenimentului la unul “Excelent” , cum se exprima in comunicatul sau Domnul Presedinte A.R.T.S. Liviu Mateescu.

Liliana Rat,
Director General
SC International Business Guard & Security SRL


Certificat de atestare A.E.P.S.P.
18 iunie 2016

In perioada 17-19 iunie 2016 a avut loc Sedinta Consiliului Director al A.E.P.S.P. (Asociatia Europeana a Profesionistilor din Securitatea Privata) cu participanti din tara, respectiv Arad, Oradea, Cluj, Timisoara, Pitesti, Bucuresti, Constanta si Iasi. S-a discutat modalitatea de schimbare a legislatiei in vigoare privind domeniul securitatii private in Romania si s-au adus imbunatatiri si modificari la R.O.F. al A.E.P.S.P. De asemenea, s-au distribuit certificate de atestare pentru membri. Intalnirea a avut loc, prin consensul general al membrilor in centrul tarii, Alba-Iulia, intr-o locatie deosebita, cu incarcatura istoric-literara, respectiv locul natal al poetului Lucian Blaga, locatie situata pe drumul spre Sebes, Pensiunea "Boema" din localitatea Lancram. Cu acesta ocazie, D-na Liliana Rat, in calitate de Membru Asociat si Director Regional A.E.P.S.P. pentru zona Transilvania a dezvoltat un parteneriat intre A.E.P.S.P. si firma de paza pe care o conduce, S.C. International Business Guard & Security S.R.L..


Expo Tranzit editia 5
21-23 aprilie 2016, Grand Hotel Italia Cluj-Napoca